Ongelmani ovat ripset! Ne ovat ohuet, lyhyet, värittömät ja suorat. Muita negatiivisia adjektiiveja ripsille ei taida edes olla. Pelastus olisi ilman muuta ripsipidennykset, mutta nyt on pakko pitää vähän taukoa yläluomen ärtymisen vuoksi. 

Nyt kun ripsivärin käyttö on opeteltu uudelleen, onkin ollut vaikea löytää hyvää ripsiväriä. Lähes poikkeuksetta tähänastiset ripsivärini ovat jossain vaiheessa päivää näyttäneet jo yön yli nukutuilta. Eli suurin osa väristä löytyy ihan muualta kuin itse ripsistä. Epätoivoiset korjailuyritykset pyyhkivät sitten viimeisetkin rippeet myös silmän alla olevista valokynästä ja meikkivoiteesta. Kiitos ei!

Onneksi kiinnitin ohimennen huomiota hyvinkin pitkän nimen omaavaan ripsiväriin ja etenkin sanahirviöön Zero-Smudge. Kyse on siis kokonaisuudessaan Estee Lauder Double Wear Zero-Smudge Lenghtening Mascara:sta. Tätä ei todellakaan tarvitse korjailla kesken päivän. "Testimielessä" nukuin kerran baari-illan jälkeen meikit naamalla, ja yllätyksekseni ripset voittivat tyynyliinan ripsivärin määrässä vielä aamullakin! ;)